SKRÁŠĽUJÚCE A TELOVĚ PROCEDÚRY

Parkovanie zdarma v hoteli

Všetky služby na jednom mieste

Salón otvorený 7 dní v týždni

Nonstop rezervácia objednávkový systém

Nápoje ako kávička a prosecco

TELOVÉ OŠETRENIA

MADEROTERAPIA

Maderoterapia je terapeutická technika pochádzajúca z Latinskej Ameriky, ktorá používa drevené valčeky a hrebene na masáž a stimuláciu svalov a tkanív. Jedná sa o hypoalergénnu 100% prírodnú masáž, ktorá je určená na estetické účely pre osoby s disproporčnými tukovými usadeninami, celulitídou, prebytočnou vodou a toxínmi v podkožnom tkanive.

Pomáha napínať a spevňovať ochabnutú pokožku, regeneruje telo a uvoľňuje svalstvo, tým že detoxikuje organizmus a tvaruje vašu postavu.

Táto terapia Vám v doplnku k telovým zábalom bude prinášať ako výsledok, tak dokonalý stav pokožky, očistenie od toxínov celého organizmu, nádhernú postavu a ako doplnok budete mať dobrú náladu a kľudné sny.

Účinky maderoterapie:

– Odstránenie celulitídy (zmiernenie viditeľnosti “pomarančovej pokožky”)
– Detoxikácia organizmu
– Stimulácia lymfatického systému
– Stimulácia metabolických procesov, regenerácia
– Lifting a zvýšenie pružnosti pokožky.

Kontraindikácie

– tehotenstvo
– menštruácia
– kŕčové žily
– zlá zrážanlivosť krvi
– deformity pokožky
– onkologické, vírusové, infekčné bakteriálne ochorenia.

Odporúčaná kúra je 10 procedúr. Prvé výsledky sú zvyčajne viditeľné po 5-6 procedúrach. Procedúra trvá cca 60 minút.

Detoxikačná telová procedúra "Citrus Harmony"

Doprajte si luxusnú telovú procedúru, ktorá vaše telo zharmonizuje a detoxikuje zároveň.


Telový píling s grepom obsahuje ružovú soľ, ktorá sa považuje za najčistejšiu soľ na svete. Himalájska soľ šetrne odstráni odumreté bunky na pokožke a napomáha tak obnove vrchnej vrstvy. Pokožka tak vyzerá sviežejšie a mladšie. 


Je vhodný proti celulitíde. Obsahuje veľa antioxidantov, ktoré pomáhajú chrániť pokožku pred predčasným starnutím. 


Telový píling Grep je vhodný
• na celotelové aj lokálne pílingové procedúry
• na všetky typy pokožky
• na boj proti celulitíde
• pri detoxikačných kúrach
• pri redukčných diétach


Detoxikačná telová maska v kombinácií vzácnych ílov a čierneho aktívneho uhlia hĺbkovo vyčistia a detoxikujú pokožku. Výťažky z vŕby bielej a citrónovníka obrovského pokožku dezinfikujú a podporia prirodzenú tvorbu kožného mazu. Ideálna pre normálnu až mastnejšiu pokožku.

Zoštíhľujúca a anticelulitídna telová procedúra "Energizing Remedy"

Luxusná telová procedúra, ktorá vám pomôže v boji proti celulitíde a k zoštíhleniu.

 

Telový píling Káva obsahuje rastlinné oleje a pílingové čiastočky z cukru, vďaka čomu je skvelým hydratačným aj pílingovým prostriedkom zároveň, ktorý si zamilujete.
Základ telového peelingu tvoria čisté rastlinné oleje a bambucké maslo, ktoré pokožku krásne hydratujú a zanechávajú ju hebkú a vláčnu. 


Telový píling s kávou obsahuje surový trstinový cukor, ktorý šetrne odstráni odumreté bunky na pokožke a napomáha tak obnove vrchnej vrstvy. Pokožka tak vyzerá sviežejšie a mladšie.


Telový píling Káva a trstinový cukor je vhodný 
• na celotelové aj lokálne pílingové procedúry
• na všetky typy pokožky, najmä na suchšiu pokožku
• v boji proti celulitíde


 Telová maska na báze ílu, luxusných ošetrovacích krémov rastlinných výťažkov. Procedúra s telovou maskou Bodhi energizuje, hydratuje a upokojuje pokožku celého tela.

Ilipo

Ilipo je účinná podporná metóda formovania postavy. Ilipo je vysokovýkonné zariadenie na odstránenie tuku. Procedúra je pre zákazníka príjemná a bezbolestná.
Aplikáciou 650-660 nm nízkonapäťového lasera sa mení tvar tukovej bunky, dochádza k jej splošteniu a membrána sa stáva priepustnou, tuk postupne vyteká do medzibunkového priestoru, kde ho Vaše telo môže využiť ako efektívny zdroj energie. Výsledky sú skvelé – už po jedinom ošetrení je priemerný úbytok 2-6 cm v obvode ošetrovanej časti tela. Odporúčame absolvovať 8-10 sedení.

Scroll to Top